Menü Bezárás

Köszöntő

Kedves Látogató!                                  

Szeretettel és tisztelettel köszöntöm Önt Zalkod község valamennyi lakója nevében.

Ez a honlap Önnek készült, ha Ön:

  • a községünkben él
  • tőlünk elszármazott személy
  • tervezi látogatását a településünkre.

Honlapunkkal arra törekszünk, hogy a községben élők és az ide látogató vendégek is megtaláljanak minden fontos közérdekű információt. Szeretnénk lehetőséget biztosítani községünk megismerésére, az itt élő emberek életének bemutatására. Kiemelten fontos számunkra, hogy ennek a felületnek a felhasználásával hitelesen tájékozódhassanak a községben történtekről, valamint a zalkodi lakosok számára a mindennapi ügyintézéshez segítséget nyújtsunk.

A honlapra látogatók számára biztosítjuk az önkormányzat munkarendjének, a közös hivatal adatainak és elérhetőségének megismerését, rendezvényeink, programterveink, jövőre vonatkozó elképzeléseink bemutatását, és egyéb közérdekű információk elérhetővé tételét.

A nagyváros zajától, a szmogtól mentes falunk ideális a pihenni és kikapcsolódásra vágyóknak, testi-lelki felüdülést nyújt azoknak, akik csendre vágynak, pihenni érkeznek. A Bodrog és a Tisza folyók vlamint Tokaj közelsége lehetőséget biztosít a napközben aktív kikapcsolódásra vágyóknak is. Mint minden kis település, mi is fontosnak tartjuk a korábbi évtizedekben kialakult hagyományaink ápolását, újak kialakítását.

Remélem, hogy folyamatosan megújuló, aktualitásokkal bővülő honlapunknak köszönhetően Ön is megtalálja a keresett információkat, s talán sikerül felkeltenünk érdeklődését településünk iránt. Bízunk benne, hogy az olvasottak, látottak arra ösztönzik Önt, hogy személyesen is felkeresse a Bodrogzugban fekvő, közel 205 lélekszámú kicsi falunkat, s megtapasztalja településünk értékeit, barátságos környezetét, polgáraink vendégszeretetét.

Papp Gizella
polgármester